Paradicsomos gombás csirkecsíkok
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, és kevés olajon megsütjük.Miközben sül, megsózzuk.
Amikor elkészült és megsült kiszedjük az edényből.
A vöröshagymát és a fokhagymát apró kockákra vágjuk és a hús visszamaradt olajában megdinszteljük.
Hozzáadjuk a szeletekre összevágott gombát, egy fél deci vizet, sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük,amíg a gomba megpárolódik.
Ekkor hozzáadjuk a pirospaprikát, és a megsütött csirkecsíkokat. Fűszerezzük, és felöntjük paradicsomszósszal. Még pár percet főzzük, és elkészülnek a paradicsomos gombás csirkecsíkok.
Tálaláshoz adhatunk mellé főtt rizst, de akár tésztával is fogyasztható.