Főoldal / Sertés ételek / Pasta suta

Pasta suta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Pasta suta

Pasta suta

Hozzávalók:

  • 1 kg sárgarépa
  • 1 kissebb zeller
  • 6 fej hagyma
  • 1 kg darált hús
  • petrezselyemzöld
  • zellerzöld
  • petrezselyemzöld
  • 1L paradicsomlé
  • bors
  • vegeta
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A zöldségeket apróra vágom, amit lehet, lereszelek és megdinsztelem, felöntöm vízzel és félkészre főzöm ekkor hozzáadom a darált húst és azzal is főzöm, hozzáadom a paradicsomlevet sózom borsozom és készre főzöm.

Ez egy nagy adag, leszoktam fagyasztani! Mikor váratlan vendég jön hamar kiveszem a fagyasztóból, főzök hozzá tésztát vagy spagettit és kész az ebéd.

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére