Pulyka saslik
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A hozzávalókat, felszeleteljük, kis fűszerkeverékkel és sóval összekeverjük.
A hurkapálcikákat kettétörjük, egyik végét kihegyezzük, majd beáztatjuk vízbe.(de használhatunk fém saslikpálcikát is helyette)
Majd ahogy jött, úgy húzogatjuk rá a felszeletelt dolgokat. Vegyesen a zöldségeket a pulykahússal, majd a pálcika két végére kerül a császárszalonna kocka.
Tepsit kibéleljük alufóliával, arra rakjuk a pálcikákat, majd előmelegített sütőben 180fokon légkeveréssel megsütjük.
Nagyon finom lett!
Tipp / megjegyzés:
Ez az étel jó példa arra, hogy kevés húsból is lehet kiadós ebédet készíteni.
A hozzávalókat ízlésünk szerint variálhatjuk.
Az elkészítési idő a sütés idejét nem tartalmazza!