Pulykaraguleves tárkonyosan
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A pulykacombot kisebb kocákra vágjuk. A hagymát lereszeljük, a fokhagymát szétnyomjuk. A zöldségféléket hasábokra, vagy karikákra vágjuk.
A húsdarabokat kevés étolajon megpirítjuk addig, míg kifehéredik. Felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje, és beletesszük, a reszelt hagymát, és a fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt főzzük addig amíg a hús félig megpuhul.
Ekkor hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket, valamint a friss tárkony leveleket is. Mikor a hús, és a zöldségek is megpuhultak, elkeverjük a főzőtejszínnel, belerakjuk a levestésztát, és ismét felforraljuk.
Bőséges ebéd, ami akár egytálételként is fogyasztható.