Főoldal / Desszertek / Aprósütemények / Raffaello golyók II

Raffaello golyók II

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Raffaello golyók II

Raffaello golyók II

Hozzávalók:

  • 20 dkg kókuszreszelék
  • 2 ek. olvasztott kókuszolaj
  • 1 mk. burbon vaníliapor,
  • 1 ek. por xylit vagy eritrit

A golyók közepébe:

  • blansírozott egész mandula

A forgatáshoz:

  • kókuszreszelék
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A kókuszreszeléket aprítógépbe tesszük és kb. 3 percig aprítjuk. Hozzáadjuk az olvasztott kókuszolajat, a vaníliát, a xylitet vagy eritritet és további 1 percig aprítjuk. Akkor jó ha krémes állaga van.

Egy kicsit folyékony a massza de nem baj. Kb. 20 percre a hűtőbe tesszük így a kókuszolaj egy kicsit megszilárdul és formálhatóvá válik a massza.

Utána 1 teáskanálnyi kókuszkrémet a markunkba teszünk belenyomunk 1 egész mandulát, majd golyót formálunk belőle és kókuszreszelékbe forgatjuk. Nagyon finom. Olyan az íze mint az eredetinek.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére