Főoldal / Hal ételek / Rántott busa gombával sült hagymás krumplipürével

Rántott busa gombával sült hagymás krumplipürével

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott busa gombával sült hagymás krumplipürével

Rántott busa gombával sült hagymás krumplipürével

Hozzávalók:

  • 1 kisebb szelet busa filé
  • füstölt szalonna
  • 4 db csiperke gomba
  • 4 db krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • vaj
  • citrom
  • paradicsom
  • fodros petrezselyem zöld
  • őrölt fekete bors
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A krumplit felteszem főni héjában. A hagymát apróra vágom.

A filét 2 db-ba vágom, bedörzsölöm a szalonnával, sózom borsozom, csepegtetek rá citromot. Bepanírozom.

A krumplit megpucolom, összetöröm, sózom borsozom, hozzákeverem a hagymát és a vajat, megpirítom.

A serpenyőben megsütöm az apróra vágott szalonnát, majd ebben a zsiradékban megsütöm a halszeleteket, és a gombákat.

A szalonna darabkákat a krumplihoz keverem.

Tálalok, a tányérra helyezek 1 szelet halat, mellé egy kupac krumplit, a gombákat, díszítem egy szelet citromkarikával, egy szelet paradicsommal, petrezselyem zölddel.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére