Rio Mare tonhalas saláta

        
        
        
Hozzávalók:
- 1 doboz Rio Mare Tonno all’ Olio il Olivo
 
- 1/2 zacskó California Mix saláta
 
- 1 db tojás
 
- 2 db Lucullus paradicsom
 
- 2 szál újhagyma szárával
 
- 1 db citrom
 
- 1/2 zacskó Mini Mozarella (golyó)
 
- chillivel töltött zöld olívabogyó
 
- magnélküli fekete olívabogyó
 
- tárkonyos almaecet
 
- extraszűz olívaolaj 
 
- citromos olívaolaj
 
- só
 
- őrölt fekete bors
 
- kenyér
 
- fokhagyma
 
 
 | 
| Elkészítési idő: | 
20 perc | 
Fogyókúrás: | 
nem | 
 
| Költség: | 
500-1000 FT | 
Vegetáriánus: | 
nem | 
 
| Adagok: | 
2 főre | 
Gluténmentes: | 
nem | 
 
| Nehézség: | 
Nagyon egyszerű | 
Laktózmentes: | 
nem | 
 
 
  | 
Elkészítés:
A tojást keményre főzöm, hosszában négybe vágom, a paradicsomot szintén.
A citromból karikákat vágok, majd félbevágom.
A vastagabb újhagymát hosszában ketté vágom.
A salátát egy tányérra rakom, elrendezem rajta a többi hozzávalót is.
Fűszerezem, meglocsolom az ecettel, a citromlével, és az olajjal.
Fokhagymás, olívaolajos pirítóssal (bruschetta) fogyasztom, vörösbort iszom hozzá.
 Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.