Ropogós csirke szárnyak burgonya ágyon
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A csirke szárnyakat megtisztítjuk, megmossuk. végeit levágjuk. Sózzuk, fűszerezzük durvára darált borssal megszórjuk.
A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk.
A burgonyát sózzuk, összekeverjük a zsiradékkal,szárított rozmaringot, durvára őrölt borsot, grill fűszert szórunk rá.
A burgonyát tepsibe terítjük, rátesszük a cikkekre vágott vörös hagymát és a befűszerezett csirke szárnyakat.
A tepsit előmelegített sütőben tesszük és kb. egy órát sütjük.
A szárnyakat megfordítjuk és szép pirosra sütjük.
Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!