Roppanós sertéskebab kukoricásan

Hozzávalók:
- fél kg darált hús
 
- 1 vöröshagyma
 
- 3 ek olívaolaj
 
- 6 gerezd fokhagyma
 
- 10 szál korianderlevél 
 
- 1 kicsi szódabikarbóna (roppanósság kedvéért)
 
- gyömbér
 
- chili
 
- kömény
 
- saslik pálcika
 
- fél doboz kukorica konzerv
 
 
 
 | 
| Elkészítési idő: | 
45 perc | 
Fogyókúrás: | 
nem | 
 
| Költség: | 
1000-1500 FT | 
Vegetáriánus: | 
nem | 
 
| Adagok: | 
3 főre | 
Glutén mentes: | 
nem | 
 
| Nehézség: | 
Nagyon egyszerű | 
Laktóz mentes: | 
nem | 
 
 
  | 
Elkészítés:
A hagymát olívaolajon lepirítjuk
A darált húst összekeverjük a sült hagymával, fűszerekkel és a kukoricával.
Kebab formákat gyúrunk.
Sütőben készre sütjük.
Én köretként birsalma kompótot adtam hozzá.
Tipp / megjegyzés:
Egyszerű gyors finom.