Rózsaszín álom
Hozzávalók:A tésztához:
A krémhez:
A mázhoz:
|
|
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összeállítjuk és jól kidolgozzuk. Lisztezett deszkán 3 lapot nyújtunk belőle, melyet egy nagy tepsi hátán sütünk ki.
Amíg a lapok sülnek elkészítjük a krémet.
A vizet a pudingporral felfőzzük és ha besűrűsödött belekeverjük a gránátalma italport, majd kihűtjük.A cukrot a margarinnal jó habosra kikeverjük, majd apránként a kihűlt pudinghoz keverjük. (ha apránként dolgozzuk bele, kevesebb az esélye hogy a margarin kicsapódik)
A krémet ketté osztjuk, és megtöltjük vele a lapokat.
Elkészítjük a mázat a sütemény tetejére.
A margarint a cukorral felfőzzük és a tűzről levéve belekeverjük a puncs ízű pudingport. Jól összedolgozzuk, majd a tészta tetejére kenjük.
A süteményt állni hagyjuk, hogy a lapok megpuhuljanak, és az ízek összeérjenek.
Kockákra szeletelve tálaljuk.
A gyerekeknek is nagy kedvence lesz ez a rózsaszín sütemény.