Rózsi szelet
Hozzávalók:A tészta hozzávalói:
Krém:
Tetejére:
|
|
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit a kakaópor kivételével összegyúrom, és a tésztát három részre osztom.
Az egyik felébe egy kanál tejföllel belegyúrom a kakaóport.
A két sárga lapot és a csokis lapot közepes méretű tepsibe külön-külön kisütöm 180 fokon.
Az alsó lap világos erre sárgabarack lekvárt kenek, és ráhelyezem a csokis lapot.
A pudingot a tejjel szokásos eljárással felfőzöm, és kihűtöm.
A margarint a porcukorral habosra keverem, a kihűlt pudinggal összekeverem és a csokis lapra simítom.
Erre jön a világos lap és a gőz felett felvert tojásfehérje hab.
A habot pedig olvasztott csokival díszítettem.