Sajtos sonkás baconos csigák
Hozzávalók:(kb. 24 darabhoz)
A töltelék:
|
|
Elkészítés:
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A vajat felolvasztjuk.
Az összetevőkből begyúrjuk a tésztát, és meleg helyen egy órát kelesztjük.
A sonkát és a bacont apró kockákra vágjuk, a sajtot lereszeljük.
A tésztát téglalap alakúra kb.2mm vastagra nyújtjuk és megkenjük tejföllel.
Megszórjuk az apróra vágott baconnel , sonkával majd a reszelt sajttal.
A tésztát feltekerjük mint a bejglit, majd 1-1,5 cm vastag szeletekre vágjuk.
A szeleteket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt, 150-160 fokon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!