Sajtos sonkás göngyölt csirkemell sajtmártással
Hozzávalók:
A sajtmártáshoz:
|
|
Elkészítés:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel.
A trappista sajtot és a sonkát vékony szeletekre vágjuk.
A csirkemelleket olajozott, szárnyas fűszerkeverékkel megszórt alufóliára fektetjük.
A hússzeleteket betakarjuk a sonka majd a sajtszeletekkel.
A csirkemelleket felgöngyöljük és szorosan az alufóliába csavarjuk majd tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben kb 30-35 percet sütjük.
A mártáshoz vajas rántást készítünk.
Felengedjük a tejjel, sóval,borssal,szerecsendióval ízesítjük. Hozzáadjuk a reszelt sajtot és állandó kevergetés mellett kiforraljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!