Sajtos-sonkás kukoricatócsni

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 35 dkg lecsepegtetett konzerv kukorica
- 2 tojás
- 5 dkg reszelt sajt
- 5 dkg sonka
- 2 tojás
- 120 ml tej
- 1 csokor petrezselyem
- 1 tk só
- 1 kk bors
A sütéshez:
A tálaláshoz:(ízlés szerint)
|
| Elkészítési idő: |
20 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
| Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
| Adagok: |
4 főre |
Gluténmentes: |
nem |
| Nehézség: |
Egyszerű |
Laktózmentes: |
nem |
|
Elkészítés:
A petrezselymet és a sonkát apróra vágjuk.
a kukorica és a sonka kivételével a többi hozzávalót egy tálba tesszük és alaposan összekeverjük.
A végén belekeverjük a sonkát és a kukoricát is.
Egy serpenyőt kevés olajjal felforrósítunk, majd tenyérnyi lepénykéket sütünk a kukoricás masszából. Egyszer átfordítva, addig sütjük amíg szép aranysárga lesz.
Tejföllel és reszelt sajttal tálaljuk.
Mentés
Marcsi (681 Recept)Üdvözöllek kedves látogató.
Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója.
Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.