Főoldal / Egytálételek / Sajtos-sonkás kukoricatócsni

Sajtos-sonkás kukoricatócsni

Sajtos-sonkás kukoricatócsni

Sajtos-sonkás kukoricatócsni

Hozzávalók:

  • 20 dkg liszt
  • 35 dkg lecsepegtetett konzerv kukorica
  • 2 tojás
  • 5 dkg reszelt sajt
  • 5 dkg sonka
  • 2 tojás
  • 120 ml tej
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 tk só
  • 1 kk bors

A sütéshez:

  • olaj

A tálaláshoz:(ízlés szerint)

  • reszelt sajt
  • tejföl
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A petrezselymet és a sonkát apróra vágjuk.
a kukorica és a sonka kivételével a többi hozzávalót egy tálba tesszük és alaposan összekeverjük.

A végén belekeverjük a sonkát és a kukoricát is.

Egy serpenyőt kevés olajjal felforrósítunk, majd tenyérnyi lepénykéket sütünk a kukoricás masszából. Egyszer átfordítva, addig sütjük amíg szép aranysárga lesz.

Tejföllel és reszelt sajttal tálaljuk.

Mentés

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére