Főoldal / Sertés ételek / Sajtszószos húsgombócok

Sajtszószos húsgombócok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajtszószos húsgombócok

Sajtszószos húsgombócok

Hozzávalók:

  • 1 zacskó Knorr sajtszósz alap
  • 0,5 kg darált hús
  • 1 pohár rizs
  • 1 vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 kk pirospaprika
  • bors, ételízesítő, olaj
  • 1 tojás
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A hagymát apró kockára vágjuk, olajon megdinszteljük, majd rátesszük a pirospaprikát.
A darálthúst összekeverjük a hagymával és a többi hozzávalókkal.
Gombócokat formálunk belőle és bő, sós vízben megfőzzük.

A sajtszószt elkészítjük a rajta lévő utasítások szerint.
A gombóc megfőtt, kiszedjük tányérra, és ráöntjük a sajtszószt.

Tipp / megjegyzés:

Nagyon sokat készítettem a paradicsomos húsgombócot, a paradicsomot már meguntuk, de a húsgombóc szeretete maradt, és így jött ez az ötlet.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére