Sajttal és füstölt főtt csülökkel töltött dagadó
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A csülköt megfőzzük, apróra szeljük, hozzáadjuk a mustárt és pár órára, akár 1 éjszakára is hűtőbe tesszük.
A dagadót megtisztítjuk és felszúrjuk majd sózzuk.
A hagymát kockára vágjuk, és az olajon üvegesre pároljuk.Hozzáadjuk a csülökhöz.
Beletesszük a reszelt sajtot, az apróra vágott petrezselymet és a tojást. Jól összekeverjük és megtöltjük vele a dagadót.
Összetűzzük, tepsibe helyezzük és előmelegített sütőben 200 fokon fólia alatt. 50 percig sütjük.Majd levesszük a fóliát és megpirítjuk.
Tipp / megjegyzés:
A tölteléket nem sózzuk, mert a csülök elég sós. Hidegen, hidegtálakon is nagyon mutatós és finom.