Sajttal füstölt szalonnával töltött sertés karaj
Hozzávalók:
A panírozáshoz:
|
|
Elkészítés:
A húsokat nagyon vékonyra kiklopfolom, sózom, kicsit állni hagyom.
A húst kiterítem, rárakok egy szelet sajtot, és a felcsíkozott szalonnából, egy kb 3-4 kis centis csíkot, majd jó szorosan feltekerem.
A vöröshagymát kb. fél cm-es karikákra vágom, és szétszedem a karikáira.Két-három darabot ráfűzök a hústekercsekre, attól függően, hogy mekkorák lettek.( így nem kell összetűzni fogpiszkálóval, mert a hagymakarikák nagyon jól összetartják)
Így együtt panírozom be, lisztbe, majd duplán a tojásba és a zsemlemorzsába.
A maradék hagymakarikákat,darabokat is kirántottam mellé.
Köretnek készítettem hasábburgonyát,és zöldséges rizst is, de tetszés szerint készíthető mellé bármi.
Jó étvágyat!