Sajttal kolbásszal töltött gombafejek
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A gombákat megmosom, törzsüket eltávolítom, berakom egy nagy nyél nélküli serpenyőbe. Középre kerülnek a krumplik és a paradicsom, a szélére pedig a koktélparadicsom. Öntök rá kevés vizet és olajat. Ízlés szerint fűszerezem. Lefedem, és a tűzhelyen párolom 15 percig.
Közben vágok 11 szelet kolbászt, és lereszelem a sajtot.
Megforgatom a zöldségeket, a gombára teszek 1-1 szelet kolbászt, és újra megfűszerezem.Fedő nélkül berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe, és légkeverésen újabb 15 percig sütöm. Ezután a gombákra szórom a sajtot, és visszateszem a sütőbe 10 percre, hogy a sajt szépen rápiruljon.
Tálaláskor a tányérra szedem a zöldségek felét, dekorálom petrezselyemlevéllel és chilivel.
Tipp / megjegyzés:
Finom étel, és a munka javát a tűzhely végzi el.