Salátatál avocadoval rákkal
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A saláta leveleket egy tányérra helyezem, az avokádót kettévágom, húsát kiszedem, felkockázom.
Az egyik paradicsomot szintén kockára vágom, a másikat negyedelem.
Az avokádó csónakok közepébe kockázott paradicsomot, salátát, rákot helyezek.
Köré rakom a a hagymát, a paprikát, a negyedelt paradicsomokat, és a koktélparadicsomokat, az avokádó egy részét, a retket.
A tetejére teszek még salátát, középre az olíva bogyót.
Sózom, borsozom, meglocsolom citromlével, és saláta olajjal.
Díszítem egy citrom karikával.
Egy szelet toast kenyérből bruschetát készítek, pirítom, átlósan kettévágom.
Bedörzsölöm fokhagymával, és meglocsolom olíva olajjal, a tányérra helyezem.