Sárgadinnye saláta babyrákollóval, paradicsomos kagylóval, mozzarellával, vodkával
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A saláta leveleket egy tálra körberakom. A lehűtött dinnyét félbevágom, a magjait eltávolítom, a húsát cseresznyemagozóval kikanalazom, a dinnyehéjat a tálra helyezem.
Felváltva pakolok bele dinnyegolyókat, mozzarellát és olíva bogyókat, a tetejére pedig kagylót és surimit. Közben fűszerezem.
A dinnye köré és teszek egy keveset. Facsarok rá citromlevet, locsolok rá a surimi olajából, s a dinnyébe öntöm a lehűtött vodkát.
Beteszem a hűtőbe 1-2 órára, míg az ízek összeérnek.
Pirított toasttal fogyasztom.
Tipp / megjegyzés:
Ez egy szemet-szájat gyönyörködtető saláta, egy csodálatos íz és színkavalkád.