Főoldal / Egytálételek / Serpenyős csirkemáj gombával

Serpenyős csirkemáj gombával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Serpenyős csirkemáj gombával

Serpenyős csirkemáj gombával

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 35 dkg apró szemű gomba
  • 40 dkg bacon
  • 2,5 dl fehérbor
  • 1 db vöröshagyma
  • bors
  • 100 g vaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

Tegyük egy serpenyőbe a vajat, olvasszuk fel majd pirítsuk meg benne a megtisztított és tetszőlegesen feldarabolt csirkemájat.
Szeleteljük fel a bacont, a gombát és a hagymát is. Amikor a máj kicsit már megpirult adjuk hozzá a bacont és keverjük el. Dobjuk hozzá a hagymát és a gombát is, majd sózzuk, borsozzuk. Kavarjuk össze, fedjük le 5 percre, majd öntsük bele a fehérbort. Hagyjuk 15 percet főni, majd ha szükséges ízesítsünk utána.

Ha elkészült melegen, friss zöldfűszerrel megszórva puha kenyérrel kínáljuk.

Jó étvágyat!

Serpenyős csirkemáj gombával 3.63/5 (60 értékelés)

Zsike54 (103 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére