Főoldal / Sertés ételek / Sertés hússal töltött panírozott palacsinta

Sertés hússal töltött panírozott palacsinta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sertés hússal töltött panírozott palacsinta

Sertés hússal töltött panírozott palacsinta

Hozzávalók:

A palacsintához:

  • 50 dkg liszt
  • 5 dl szénsavas ásványvíz
  • 7 dl tej
  • 4 evőkanál kristálycukor
  • 4 tojás
  • 6 evőkanál étolaj
  • csipet só

A töltelékhez:

  • 50 dkg sertés comb
  • 1 hagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • olaj, bors, majoranna

A panírhoz:

  • 2 tojás
  • liszt
  • prézli
  • olaj
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A lisztet, a cukrot, a tojásokat, a sót és a szódavizet keverőtálba tesszük. Simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat. Kisütjük a palacsintákat forró serpenyőben, pici olajon.

A hagymát apróra vágjuk, és kevés olajon olajon üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a felkockázott húst,ízlés szerint fűszerezzük, belekeverjük a zúzott fokhagymát és készre sütjük.

A palacsintát darabonként megtöltjük a hússal, össze hajtjuk, majd bepanírozzuk.
Először lisztbe, majd felvert tojásba végül zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban megsütjük.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére