Főoldal / Sertés ételek / Sertésborda burgonyás sajtos bundában

Sertésborda burgonyás sajtos bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sertésborda burgonyás sajtos bundában

Sertésborda burgonyás sajtos bundában

Hozzávalók:

  • 1 kg karaj csont nélkül
  • 2 szem burgonya
  • 10 dkg reszelt trappista sajt
  • 2 db tojás
  • 5-6 ek finomliszt
  • őrölt fehérbors
  • metélőhagyma
  • fokhagyma granulátum
  • étolaj
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 6 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A karajt leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük.

A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából kevés vízzel sűrű palacsinta tésztát keverünk. Beleforgatjuk a reszelt sajtot. Ízesítjük, sóval, borssal, fokhagyma granulátummal és metélő hagymával.

A karajszeleteket lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére