Főoldal / Sertés ételek / Sertésborda színes zöldségraguval

Sertésborda színes zöldségraguval

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sertésborda színes zöldségraguval

Sertésborda színes zöldségraguval 2

Hozzávalók:

  • 4 vastagabb szelet karaj csont nélkül
  • 1 cs újhagyma
  • 1 kis doboz konzerv morzsolt kukorica
  • 4-5 db színes kaliforniai paprika /sárga,zöld,piros/
  • 1-2 db chili paprika
  • durvára őrölt bors
  • grillfűszer
  • étolaj
  • ételízesítő
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk,sózzuk,megszórjuk grillfűszerrel és borssal. Tegyük 1-2 órára a hűtőbe.

A kukoricát leszűrjük. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.

A hússzeleteket serpenyőben kevés olajon szép pirosra sütjük.

A visszamaradt zsiradékban átpirítjuk a zöldségeket. Borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá. Hozzáadjuk a kukoricát és a chilit. Pár percig pároljuk.

A hússzeleteket a zöldséges raguval tálaljuk.

Készíthetünk mellé ízlés szerint köretet vagy friss kenyérrel is kínálhatjuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére