Sertéscsülök zöldségágyon
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A sertés csülköt tegnap nagyobb darabokra felvágjuk, és ízlés szerinti fűszerek és olaj keverékével bepácoljuk.Egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap a zöldségeket nagyobb darabokra felvágjuk, (cukkini, sárgarépa, vöröshagyma, fokhagyma, gomba, kápia paprika), apró új burgonyát egészben hagyjuk.A zöldségeket megszórjuk sóval és fűszerekkel ízlés szerint.
Beleöntjük egy tepsibe,egyenletesen eloszlatjuk, majd rárakjuk a pácolt húsokat. Lefedjük alufóliával és addig sütjük amíg minden megpuhul. Majd a fóliát levéve kicsit megpirítjuk.
Tökéletes egytálétel, ha nem akarunk egész nap a konyhában állni.
Jó étvágyat kívánok!