Sertéstarja corn flakes panírban
Hozzávalók:A hús pácolásához:
A panírozáshoz:
A sütéshez:
|
|
Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és bedörzsöljük az átnyomott fokhagymával. Tejet öntünk rá és legalább egy órára a hűtőbe tesszük.
A pácolást előző nap is elvégezhetjük. Minél többet pácolódik annál puhább és finomabb lesz a hús!
A pácolás után a húst lecsepegtetjük, papír törlőn leszárítjuk és a szokásos módon bepanírozzuk annyi különbséggel, hogy zsemlemorzsa helyett apróra tört corn flakes-t (kukoricapelyhet) használunk.
A bepanírozott hús szeleteket, bő olajban közepes lángon kisütjük.
A köretnek párolt rizst, vajban párolt brokkolit és bébi répát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!