Snidlinges krémsajtos töltött borda
Hozzávalók:
A hercegnő burgonyához:
|
|
Elkészítés:
A snidlinget apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A töltelékből teszünk, a karajszeletek egyik oldalára majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. (liszt-tojás-zsemlemorzsa)
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Hercegnő burgonyát készítettem mellé köretnek.
Hercegnő burgonya:
A burgonyát megfőzzük, és még melegen áttörjük. Belekeverjük a vajat a két tojás sárgáját, ízesítjük a szerecsendióval, borssal, ételízesítővel.
Csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük és kivajazott vagy sütőpapírral kibélelt tepsire kis halmokat nyomunk. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!