Főoldal / Szárnyas Ételek / Sonkás medvesajtos töltött csirkemell

Sonkás medvesajtos töltött csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sonkás medvesajtos töltött csirkemell

Sonkás medvesajtos töltött csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 4 db zöld fűszeres kocka /vagy medve/sajt
  • 4 szelet sonka

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát és egy-egy darab zöld fűszeres kockasajtot.

A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban kisütjük. Köretnek szalmaburgonyát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Sonkás medvesajtos töltött csirkemell 4.00/5 (7 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére