Sült csirkecomb majonézes rántott patisszonnal
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A csirkecombokat fűszerezem, facsarok rá citromot, meglocsolom olívaolajjal, s beteszem a hűtőbe egy napra.
Másnap a krumplikat megkapirgálom, felvágom, s sós vízben előfőzöm. A patisszont szeletelem, megpucolom, fűszerezem, bepanírozom, s egy serpenyőben olajban kirántom. Kiveszem, félreteszem.
A serpenyőbe berakom a csirkecombokat és a krumplit, újból megfűszerezem, ráöntöm a páclét, s megsütöm. Amikor már majdnem kész visszarakok egy szelet patisszont, hogy az is átmelegedjen.
Tálalok, a tányérra teszek egy combot, egy szelet patisszont, melyre nyomok majonézt, a krumplik felét, s két uborka szeletet.