Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A kacsacombokat sózom, borsozom, locsolok rá olajat, beteszem a hűtőbe egy napra.
Másnap a combokat libazsíron, serpenyőben, fedő alatt közepes hőmérsékleten elkezdem sütni.
Közben a krumplit héjában félig megfőzöm.
A káposztát legyalulom, sózom, borsozom, szórok rá köménymagot, locsolok rá levés ecetet és beteszem a hűtőbe.
A sütőtököt és a céklát megpucolom, kockára vágom. Egy serpenyőben kevés olajat hevítek és ráteszem a kockákra vágott sütőtököt és céklát. Mellérakom a megpucolt félig megfőzött krumplikat, fűszerezem, és pirulásig sütöm.
Amikor a hús és a zöldségek is megsültek, tálalok.
A sült kacsacombot a pirított zöldségekkel, és a káposzta salátával tálalom.
Tipp / megjegyzés:
Az élvezetek halmozása.