Főoldal / Szárnyas Ételek / Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel

Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel

Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel

Hozzávalók:

  • 2 db kacsacomb 
  • 2 szelet libamáj 
  • 4 db krumpli
  • 1 db cékla
  • 2 szelet sütőtök
  • 1 szelet lilakáposzta
  • őrölt fekete bors
  • őrölt kömény
  • fehérborecet
  • olívaolaj
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A kacsacombokat sózom, borsozom, locsolok rá olajat, beteszem a hűtőbe egy napra.

Másnap a combokat libazsíron, serpenyőben, fedő alatt közepes hőmérsékleten elkezdem sütni.

Közben a krumplit héjában félig megfőzöm.

A káposztát legyalulom, sózom, borsozom, szórok rá köménymagot, locsolok rá levés ecetet és beteszem a hűtőbe.

A sütőtököt és a céklát megpucolom, kockára vágom. Egy serpenyőben kevés olajat hevítek és ráteszem a kockákra vágott sütőtököt és céklát. Mellérakom a megpucolt félig megfőzött krumplikat, fűszerezem, és pirulásig sütöm.

Amikor a hús és a zöldségek is megsültek, tálalok.

A sült kacsacombot a pirított zöldségekkel, és a káposzta salátával tálalom.

Tipp / megjegyzés:
Az élvezetek halmozása.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére