Főoldal / Szárnyas Ételek / Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival

Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival

Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival

Hozzávalók:

  • 2 db kacsacomb
  • 4 db újkrumpli
  • 2 szál petrezselyem
  • 20 dkg savanyított káposzta
  • 1 dl fehérbor
  • 2 db babérlevél
  • köménymag
  • őrölt fekete bors
  • 1 ek ecetes torma
  • 2 ek barackbefőtt
  • olívaolaj
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A kacsacombokat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, és beteszem a hűtőbe 24 órára.

Másnap a kacsacombokat egy serpenyőbe helyezem, mellérakom az újkrumplit és a a káposztát, melyre babérlevelet rakok,.Borsozom és locsolok rá fehérbort. Beteszem a 200 C fokra előmelegített sütőbe.

A vége felé a krumplira szórom az apróra vágott petrezselymet.

Amikor megsült, tálalok.

A kacsacombot, krumplival, káposztával, barackkal és tormával tálalom.

Fehérborral fogyasztom.

Tipp / megjegyzés:
Egy finom, ünnepi fogás.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére