Sült virsli gombás lecsóval

        
        
        
| Hozzávalók:
4 szál Füstli virsli2 nagyobb szelet császárszalonna1 nagy fej vöröshagyma6 db lecsópaprika2 db hegyes csípős zöld paprika1 nagy chili paprika1 óriási cseresznyepaprika2 fej csiperkegomba3 db nagyobb paradicsomsóőrölt fekete borsőrölt piros paprikanapraforgó olaj | 
| Elkészítési idő: | 30 perc | Fogyókúrás: | nem |  
| Költség: | 500-1000 FT | Vegetáriánus: | nem |  
| Adagok: | 2 főre | Gluténmentes: | igen |  
| Nehézség: | Egyszerű | Laktózmentes: | igen |  
 | 
Elkészítés:
A vöröshagymát aprítom, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomokat nyolcadolom,a gombát aprítom, a császárszalonnát kockára vágom.
Olajon megsütöm a császárszalonnát, hozzáadom a hagymát, majd a paprikát, végül a gombát és a paradicsomot, fűszerezem, s megfőzöm (sütöm)..
Közben a virsliket bevagdosom, egy másik serpenyőben kevés olajon megsütöm.
Tálaláskor teszek a tányérra lecsót, s két darab virslit.
 Hobbychef (702 Recept)
 Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.