Elmentem!Sült virsli gombás lecsóval
Hozzávalók:
- 4 szál Füstli virsli
- 2 nagyobb szelet császárszalonna
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 6 db lecsópaprika
- 2 db hegyes csípős zöld paprika
- 1 nagy chili paprika
- 1 óriási cseresznyepaprika
- 2 fej csiperkegomba
- 3 db nagyobb paradicsom
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- napraforgó olaj
|
Elkészítési idő: |
30 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
2 főre |
Gluténmentes: |
igen |
Nehézség: |
Egyszerű |
Laktózmentes: |
igen |
|
Elkészítés:
A vöröshagymát aprítom, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomokat nyolcadolom,a gombát aprítom, a császárszalonnát kockára vágom.
Olajon megsütöm a császárszalonnát, hozzáadom a hagymát, majd a paprikát, végül a gombát és a paradicsomot, fűszerezem, s megfőzöm (sütöm)..
Közben a virsliket bevagdosom, egy másik serpenyőben kevés olajon megsütöm.
Tálaláskor teszek a tányérra lecsót, s két darab virslit.
Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.