Sütés nélküli sztracsatella
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A tejet a cukorral elkevert tojás sárgájával együtt felforralom. Amikor forr, lassan hozzáadom a búzadarát és besűrítem vele.
Langyosra kihűtöm és hozzákeverek 10 deka puha margarint.
A tejszínt a porcukorral kemény habbá verem, és darabolt csokoládéval összekeverem.
A babapiskótákat egyesével tejbe forgatom, majd leteszem egy magasabb oldalú edény aljába. A tetejére simítom a búzadarás krém felét, majd jön a csokis tejszínhab fele,Utána ismét egy sor tejbe forgatott babapiskóta, amire a maradék krém, és a tetejét befedem a maradék csokis tejszínnel.
A tetejét egy kis kakaóporral is lehintettem.
5-6 órás vagy egy éjszakás várakozás után szeletelhető.
Könnyed, és finom desszert.