Főoldal / Szárnyas Ételek / Szalonnába göngyölt csirkemáj

Szalonnába göngyölt csirkemáj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Szalonnába göngyölt csirkemáj

Szalonnába göngyölt csirkemáj

Hozzávalók:

  • 10 szelet házi húsos füstölt szalonna
  • 0,5 kg csirkemáj
  • 1 evőkanál morzsolt majoránna
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál zsír
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A szalonna szeletekbe beletekerjük a csirkemájakat és hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük.
Belehelyezzük egy kizsírozott tepsibe.

A felaprított fokhagymát összekeverjük a morzsolt majoránnával és ráhintjük a májra.
Alufóliával letakarjuk és közepes hőmérsékletű sütőben sütjük.

15 perc után levesszük az alufóliát és tovább sütjük, még 15 percig, hogy szépen megpiruljon rajta a szalonna.

Ízlés szerinti körettel, vagy friss kenyérrel és zöldségekkel kínáljuk.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére