Szalonnás sonkás zöld pestos penne
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A tészta vízét felteszem forrni, sózom, csöppentek bele kevés olajat. Ha lobogva forr beleteszem a tésztát, és készre főzöm.
Közben felkockázom, a szalonnát és a sonkát, felaprítom a fokhagymát és a chilit.
Egy serpenyőben kevés olajon megsütöm a szalonnát, majd rádobom a sonkát és megpirítom. Rákanalazom a pestot, rászórom a fokhagymát és a chilit, fűszerezem, ráöntöm a tejszínt. Összekeverem.
A szószra rászedem a tésztát, merek rá a főzővízből egy keveset, elkeverem és tálalok.
Szedek a tányérra tésztát, és szórok rá reszelt sajtot.
Tipp / megjegyzés:
Gyorsan elkészíthető, és nagyon finom.