Főoldal / Szárnyas Ételek / Szalonnával, kolbásszal töltött csirkecomb

Szalonnával, kolbásszal töltött csirkecomb

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Szalonnával, kolbásszal töltött csirkecomb

Szalonnával, kolbásszal töltött csirkecomb zöldségkörettel-1

Hozzávalók:

  • 6 db csirkecomb
  • 10 dkg apró kockára vágott füstölt szalonna
  • 15 dkg apróra vágott füstölt kolbász
  • só, bors
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A megtisztított csirkecombot enyhén sózzuk, bővebben borsozzuk. A bőrét fellazítjuk, és alátömködjük a kisebb darabokra vágott kolbászt és a szalonnát.

A húst tepsibe fektetjük, kevés vizet öntünk alá, és lefedjük alufóliával.

200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percet sütjük, amíg a hús megpuhul. A fóliát levéve pirosra sütjük a bőrét.

Tetszés szerinti körettel kínáljuk. (Nálam ez most párolt zöldség volt.)

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére