Főoldal / Tészta ételek / Szarvacska kéksajttal és trappistával

Szarvacska kéksajttal és trappistával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Szarvacska kéksajttal és trappistával

Szarvacska kéksajttal és trapistával

Hozzávalók:

  • 25 dkg szarvacska tészta
  • 5 dkg kéksajt (márványsajt)
  • 5 dkg trappista sajt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • őrölt fekete bors
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tésztát sós vízben megfőzöm.

Egy serpenyőben, kevés olajon megpirítom az aprított fokhagymát.(vigyázva, hogy ne égjen meg, mert akkor keserű lesz)

Rá morzsolom a márványsajtot, és locsolok rá kevés főzővizet a tésztáról. Belekeverem a leszűrt tésztát, majd trappista sajttal megszórva tálalom.

Tipp / megjegyzés:
Egy nagyon egyszerű és gyors tésztaétel.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére