Tangó szelet Tündi konyhájából
Hozzávalók:A tésztához:
A krémhez:
A díszítéshez:
|
|
Elkészítés:
(Tepsi mérete: 30cm x 33cm)
A tészta hozzávalóit összekeverjük, jól összegyúrjuk, majd elfelezzük. Lisztezett, sík felületen az elfelezett tésztából két lapot nyújtunk, amekkora a tepsi nagysága.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 10-12 perc alatt, sütőpapírral bélelt tepsiben, külön-külön megsütjük a tészta lapokat.
Elkészítjük a krémet: A tejben a pudingport csomómentesen elkeverjük, majd állandó keverés mellett sűrű pudinggá főzzük. Félre tesszük hűlni.
A puha margarint a kristálycukorral és a vaníliás cukorral simára kikeverjük, majd a KIHŰLT pudinghoz adjuk és kézi mixerrel habosra összekeverjük.
Az egyik tészta lapot a krém felével egyenletesen megkenjük, majd ráhelyezzük a másik tészta lapot és rákenjük a maradék krémet.
A sütemény tetejére rárakosgatjuk a piskótatallért, de úgy, hogy kissé belenyomkodjuk a krémbe. Végül pedig vízgőz fölött olvasztott csokoládéval meglocsoljuk.
Tálalás előtt ízlés szerint szeleteljük.