Tarjával-tojással töltött fasírt tekercs
Hozzávalók:A fasírthoz:
A töltelékhez:
A lekenéshez:
|
|
Elkészítés:
A fasírt hozzávalóit egy tálba tesszük és alaposan összedolgozzuk. Egy folpack-fóliát leterítünk az asztalra, és vékonyan elterítjük rajta a fasírt masszát.
A húsra tesszük a szeletelt sajtokat, majd befedjük a szeletelt tarjával. Ráreszeljük a főzött kemény tojásokat és megszórjuk a kis kockára vágott piros paprikával.
Az egészet óvatosan, a fólia segítségével feltekerjük. A két végét jól összenyomkodjuk.
A tekercset tepsibe tesszük, és egy kicsi olajat öntünk alá.
A tetejét tojással megkenjük, majd fóliával lefedve 190fokon 50-60 percig sütjük.
Kihűlve szeleteljük, és tetszés szerinti körettel kínáljuk.