Tejfölös szedres kocka
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
Egy mély edénybe lerakjuk a piskóták felét. (pl szögletes jénaiba, vagy egy szögletes kapcsos tortaformába aminek az alját folpackkal ki béleltük)
A tejszínt habbá verjük a porcukorral,egy keveset kiveszünk belőle a díszítéshez. A többi tejszínt összekeverjük a tejföllel és ízlés szerint még porcukrozzuk.
A babapiskótára rákenjük a habos krém felét, erre ismét rásorakoztatunk egy sor babapiskótát. A maradék krémbe szedret keverünk egészben és összenyomva is hogy megszínezze.
A félretett tejszínből habrózsákat nyomunk a tetejére, és egész szeder szemekkel díszítjük.
Hűtőbe tesszük és másnap szeleteljük.
A nagy melegben nagyon jól esnek a finom savanykás ízű szeletek.