Főoldal / Egytálételek / Tejszínes gombás medvehagymás kapribogyós sajtos tortellini

Tejszínes gombás medvehagymás kapribogyós sajtos tortellini

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tejszínes gombás medvehagymás kapribogyós sajtos tortellini

Tejszínes gombás medvehagymás kapribogyós sajtos tortellini

Hozzávalók:

  • 20 dkg csiperke gomba 
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 10 levél medvehagyma
  • petrezselyemlevél
  • 1 db csípős hegyes zöld paprika
  • 3 db chili paprika
  • kapribogyó
  • őrölt fekete bors
  • őrölt fehér bors
  • kakukkfű
  • rozmaring
  • olíva olaj
  • főzőtejszín
  • 1 zacskó (25 dkg) sajtos tortellini
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A vöröshagymát, fokhagymát, medvehagymát, petrezselymet aprítom, a gombát, chili paprikát szeletelem, a paprikát karikára vágom.

Egy serpenyőben a vörös hagymát és fokhagymát megdinsztelem, rádobom a paprikákat és a gombát, szórok rá kapribogyót.

Fűszerezem, ráteszem a medvehagymát és petrezselymet, a kakukkfüvet és a rozmaringot, locsolok rá tejszínt.

Közben megfőzöm a tortellinit.

Tálaláskor szedek a tányérra tésztát, pakolok rá a gombás szószból, petrezselyemzölddel és medvehagymával díszítem.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére