Főoldal / Egytálételek / Tejszínes karfiollal töltött párizsi kosárkák

Tejszínes karfiollal töltött párizsi kosárkák

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tejszínes karfiollal töltött párizsi kosárkák

Tejszines karfiollal töltött párizsi kosárkák

Hozzávalók:

  • 30 dkg párizsi, nagy szeletekben
  • zsír, ha nincs olaj
  • 1 dl hulala főzőtejszín
  • 1 tömlős sajt tejszín ízű
  • 2 kanál tejföl
  • 2 kanál majonéz
  • 1 tojás sárgája
  • só,bors,pirospaprika
  • kisebb fej karfiol
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: igen
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A párizsit bő forró zsírba tesszük, a hőtől kosárformájúvá alakul, ha megpirultak tepsibe tesszük őket.

A karfiolt sós vízben puhára főzzük, ha megfőlt leöntjük róla a vizet és össze törjük darabosra.
Hozzá adjuk a tojás sárgáját, a tejfölt, a tejszínt, a majonézt, a sajtot, a fűszereket, és összekeverjük.

Minden kosárkára teszünk belőle,és a sütőben még 15 percig sütjük.

Tipp / megjegyzés:
Könnyű finom étel,diétázásra is megfelel.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére