Tejszínes kávékrémes süti
Hozzávalók:Hozzávalók:
A krémhez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
Egy tepsit /az enyém 24×30-cm/kibélelünk sütőpapírral.
A lisztből, tojásból,a cukorral és a sütőporral a szokásos módon piskótatésztát keverünk. A fele tésztát a tepsibe öntjük, elsimítjuk.
A másik felébe óvatosan belekeverjük a kakaóport, majd ezt is a tepsibe öntjük.
Előmelegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
Egy tálcára borítjuk a tésztát.
Óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt és hagyjuk hűlni.
Közben megfőzzük a vaníliás pudingot a kávéval elkevert tejjel.
A Rama margarint felolvasztjuk és kanalanként hozzákeverjük a pudinghoz.
A tésztát lapjával három részre vágjuk.
A tésztából két lapot megkenünk a krémmel.
Rátesszük a harmadik lapot.
Az étcsokit gőz felett felolvasztjuk és hozzákeverjük a tejet és az olajat.
A sütink tetejét megkenjük az olvasztott csokoládéval és megszórjuk a kókuszreszelékkel.
Szeletelés előtt tegyük a hűtőbe egy-két órára.
Jó étvágyat kívánok hozzá!