Tojásos lecsóval töltött karaj szeletek
Hozzávalók:
A lecsóhoz:
A bundához:
A sütéshez:
|
|
Elkészítés:
A karajt 4 vastagabb szeletre vágjuk. Mindegyik szeletet félbe vágjuk, de nem teljesen vágjuk át.
Kiklopfoljuk, sóval meghintjük.
Elkészítjük a lecsót.
A finomra vágott hagymát az olajon megdinszteljük. Rátesszük a kisebb darabokra vágott kolbászt.
Kicsit sütjük, majd hozzáadjuk a karikákra vágott paprikát, a paradicsomot, és a zúzott fokhagymát. Ízesítjük sóval, borssal.
A tojást felverjük, ráöntjük az elkészült lecsóra és összesütjük. Lehúzzuk a tűzről és hagyjuk teljesen kihűlni.
A karaj szeletek egyik felére teszünk a töltelékből, majd ráhajtjuk a másik felét. Bepanírozzuk: lisztbe, felvert tojásba, majd újból lisztbe forgatjuk.
Fedő alatt, felhevített étolajban, lassú tűznél megsütjük.
Tetszés szerinti körettel kínáljuk.
Jó étvágyat!