Elmentem!Töltött csirkecomb II
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 1 db zsemle
- 20 dkg darált hús
- 2 db tojás
- olaj
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
- majoránna
|
Elkészítési idő: |
1óra 30 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
4 főre |
Gluténmentes: |
nem |
Nehézség: |
Egyszerű |
Laktózmentes: |
igen |
|
Elkészítés:
Tipp / megjegyzés:
A zsemlét megáztatom, és jól kinyomkodom. A darál húshoz adom majd belekeverem az apróra vágott petrezselymet, a kevés olajon megpirított hagymát ,fokhagymát, a tojást, borssal, majoránnával, sóval ízesítem és jól összedolgozom.
A csirkecombok bőrét jól fellazítom, és megtöltöm a töltelékkel, hústűvel összetűzöm Ha elkészült, megsózom a tetejét, és tepsibe rakom.
Vizet öntök alá, és megkenem a csirkecombokat kevés zsírral.
Alufóliával letakarom, és 150 fokon sütőben kb. 1 órát sütöm majd a fóliát levéve megpirítom a tetejét.
Vicuska1 (143 Recept)Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett.
Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.