Főoldal / Szárnyas Ételek / Töltött csirkecomb II

Töltött csirkecomb II

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött csirkecomb II

Töltött csirkecomb II

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 1 db zsemle
  • 20 dkg darált hús
  • 2 db tojás
  • olaj
  • 1 fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • bors
  • majoránna
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

Tipp / megjegyzés:

A zsemlét megáztatom, és jól kinyomkodom.  A darál húshoz adom majd belekeverem az apróra vágott petrezselymet, a kevés olajon megpirított hagymát ,fokhagymát, a tojást, borssal, majoránnával, sóval ízesítem és jól összedolgozom.

A csirkecombok bőrét jól fellazítom, és megtöltöm a töltelékkel, hústűvel összetűzöm Ha elkészült, megsózom a tetejét, és tepsibe rakom.

Vizet öntök alá, és megkenem a csirkecombokat kevés zsírral.

Alufóliával letakarom, és 150 fokon sütőben kb. 1 órát sütöm majd a fóliát levéve megpirítom a tetejét.

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére