Töltött csirkecombok
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A combokat megmossuk,sózzuk, borsozzuk.
A száraz kenyeret beáztatjuk. A petrezselymet apróra összevágjuk.
A megdagadt kenyeret kinyomkodjuk, kicsit megsózzuk, hozzáadjuk a tojást, az apróra vágott petrezselymet és a zsírt. Alaposan összekeverjük a tölteléket.
A csirkecombok bőrét az egyik felénél felszedjük és a tölteléket betöltjük alá.
A hús tetejére is teszünk a töltelékből.
Egy hőálló edénybe, vagy jénaiba sorakoztatjuk a combokat, és 160 fokos sütőben alufóliával lefedve, majd a végén alufóliával lefedve puhulásig, majd alufólia nélkül pirulásig sütjük.
Krokettel fogyasztottuk, de tálalható sült burgonyával, burgonyapürével, rizzsel, párolt zöldséggel, vagy salátával is.