Főoldal / Szárnyas Ételek / Töltött csirkecombok

Töltött csirkecombok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött csirkecombok

Töltött csirkecombok

Hozzávalók:

  • 6 darab csirkecomb
  • őrölt bors
  • petrezselyem zöld
  • száraz kenyér 
  • 1 tojás
  • 1 kiskanál zsír
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A combokat megmossuk,sózzuk, borsozzuk.

A száraz kenyeret beáztatjuk. A petrezselymet apróra összevágjuk.

A megdagadt kenyeret kinyomkodjuk, kicsit megsózzuk, hozzáadjuk a tojást, az apróra vágott petrezselymet és a zsírt. Alaposan összekeverjük a tölteléket.

A csirkecombok bőrét az egyik felénél felszedjük és a tölteléket betöltjük alá.
A hús tetejére is teszünk a töltelékből.

Egy hőálló edénybe, vagy jénaiba sorakoztatjuk a combokat, és 160 fokos sütőben alufóliával lefedve, majd a végén alufóliával lefedve puhulásig, majd alufólia nélkül pirulásig sütjük.
Krokettel fogyasztottuk, de tálalható sült burgonyával, burgonyapürével, rizzsel, párolt zöldséggel, vagy salátával is.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére