Főoldal / Szárnyas Ételek / Töltött csirkemell II

Töltött csirkemell II

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött csirkemell II

Töltött csirkemell

Hozzávalók:

  • csirkemellfilé

A töltelékhez:

  • 1 tojás
  • joghurt vagy kefir
  • reszelt sajt
  • só bors
  • párolt sárgarépa
  • ecetes uborka

A panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 6 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Csirkemell szeleteket vékonyra vágunk sózzuk borsozzuk.
Elkészítjük a tölteléket.
A tojást a joghurttal sóval és borssal habosra keverjük.Bele tesszük a reszelt sajtot. Kisebb tepsibe öntjük és megsütjük.

Amikor megsült, csirkemell nagyságú darabokra szeleteljük.

A sárgarépát megpároljuk, apró kockákra szeleteljük ,az uborkával együtt, lehet tenni bele apró kaliforniai paprika kockákat is.

A csirkemellre tesszük a kisült alapot, majd rászórjuk a paprika, uborka, sárgarépa darabokat és feltekerjük.

Hústűvel átszúrjuk, és lisztbe, tojásba, és morzsába panírozzuk. Bő olajban szép pirosra megsütjük.

Kukoricás rizzsel tálaljuk.

Nagyon finom étel!

Töltött csirkemell II 5.00/5 (1 értékelés)

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére