Töltött dagadó II

        
        
        
| Hozzávalók:
1 kg-os dagadó30 dkg darált hús1 áztatott zsemle1 fej hagyma3 gerezd fokhagyma2 fej gomba2 tojáspetrezselyem zöldsóborsételízesítőpirospaprikazöldségek | 
| Elkészítési idő: | 1óra 30 perc | Fogyókúrás: | nem |  
| Költség: | 1500-2000 FT | Vegetáriánus: | nem |  
| Adagok: | 4 főre | Gluténmentes: | nem |  
| Nehézség: | Normál | Laktózmentes: | igen |  
 | 
Elkészítés:
A darált húshoz keverem az apróra vágott hagymát és a fokhagymát.
A többi hozzávalót is beletéve jól összedolgozom és a dagadóba töltöm.
A dagadót spárgával összekötöm.
A kuktában zöldségeket vágok tetszés szerint, beleteszem a dagadót feltöltöm kevés vízzel és 20 percet főzöm.
Mikor kész kiveszem a kuktából egy tepsibe teszem.
160 fokon kb 30 perc alatt szép pirosra sütöm.
A zöldségeket összeturmixolom ebből lesz a szósz.
 Vicuska1 (143 Recept)
 Vicuska1 (143 Recept)Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett.
Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.