Elmentem!Töltött fasírt zöldségesen
Hozzávalók:
- 50 dkg sertés darált hús(lehet vegyes is)
- 1 db zsemle
- 3 db tojás
- pirospaprika
- só
- őrölt bors
- 3-4 gerezd fokhagyma
- petrezselyem zöldje
Töltelékhez tetszés szerint:
- sárgarépa
- kukorica
- főtt tojás
- zöldborsó
- virsli
|
Elkészítési idő: |
1óra 30 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
4 főre |
Gluténmentes: |
nem |
Nehézség: |
Normál |
Laktózmentes: |
igen |
|
Elkészítés:
A zöldségeket előre megfőzzük.
A húst a többi hozzávalóval alaposan eldolgozzuk, majd fóliára téve téglalap alakúra nyújtjuk.
A töltelék hozzávalóit is tetszés szerint aprítjuk, összekeverjük, majd elosztjuk a fasírton.
A fólia segítségével feltekerjük, és kiolajozott tepsibe terítjük,amit előre kibélelünk császárszalonnával.
Sütőbe tesszük és 150 fokon 1 órát sütjük.
Jó Étvágyat hozzá!
Vicuska1 (143 Recept)Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett.
Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.