Töltött gombafejek csirkemájas, gombás, krémsajtos töltelékkel
Hozzávalók:
A panírozáshoz:
A sütéshez:
|
|
Elkészítés:
A csirkemájat és a gombaszárakat ledaráljuk, vagy nagyon apróra felvágjuk. A hagymát és a bacont apró kockákra vágjuk.
A bacont kipirítjuk, majd megdinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a májat, sózzuk, borsozzuk és lepirítjuk. Rátesszük a felaprított gombát, és addig pároljuk, míg elfövi a levét. Hagyjuk kihűlni, majd belekeverjük a krémsajtot.
A májas tölteléket a gombafejekbe töltjük, kettőt-kettőt összefordítunk és bepanírozzuk. Bő olajban közepes tűzön kisütjük.
Köretnek párolt zöldséget és hamis tartárt / ízesített joghurtot/ készítettem mellé. De készíthető rizzsel, vagy tetszés szerinti salátával is.
Jó étvágyat kívánok hozzá!